De Longhi De’longhi Magnifica Start Ecam220.21.bg

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

De De’Longhi Magnifica Start Ecam220.21.Bg is een volautomatische espressomachine die met één druk op de knop 4 koffiespecialiteiten zet. De machine is uitgerust met personaliseerbare instellingen, een krachtige pompdruk en een Thermo-blocksysteem voor maximale smaakbeleving. 4 one-touch recepten Met deze volautomatische espressomachine van De’Longhi zet je in een handomdraai een heerlijke kop koffie. Je hebt […]

Voor het laatst geüpdatet op mei 23, 2024 5:05 am
De Longhi De’longhi Magnifica Start Ecam220.21.bg
De Longhi De’longhi Magnifica Start Ecam220.21.bg

 357,00

Beschrijving

De’Longhi Magnifica start: de ultieme volautomatische espressomachine

De De’Longhi Magnifica Start ECAM220.21.BG is een hoogwaardige volautomatische espressomachine die naadloos tot vier koffiespecialiteiten bereidt. Kenmerkend zijn de aanpasbare instellingen, een krachtige 15 bar pomp en een geavanceerd thermoblocksysteem die samen zorgen voor superieure koffie met een ongeëvenaarde smaakbeleving.

One-touch koffievarianten

Met slechts één druk op het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel serveert deze espressomachine een espresso, lungo, cappuccino of latte. Pas de koffiesterkte, -hoeveelheid en maalgraad naar eigen voorkeur aan voor een koffiemoment op maat. Het handmatige stoompijpje faciliteert het opschuimen van melk voor de perfecte melkschuimlaag.

Elegantie en precisie

Dit stijlvolle, zwarte toestel met soft-touch knoppen verrijkt het keukeninterieur. Het ingebouwde koffiemolen en de dubbele uitloop ondersteunen de bereiding van verse, barista-waardige espresso’s met ruimte voor voorgemalen koffie. De watertank van 1,8 liter en een bonenreservoir van 250 gram maken de bereiding van meerdere koppen achtereen mogelijk.

Uitmuntende smaakprestatie

Het thermoblocksysteem zorgt dat elke kop koffie perfect op temperatuur is en de aroma’s optimaal tot hun recht komen. Het verwarmingssysteem doseert de ideale hoeveelheid koffie per kopje, terwijl het over- en onderextractie voorkomt voor een constante kwaliteit.

Makkelijk onderhoud

De machine, met een vermogen van 1.300 watt, belooft koffie van professionele kwaliteit. De ontkalkingsindicator signaleert wanneer ontkalken nodig is. De uitneembare zetgroep en de makkelijk te legen watertank zijn ontworpen voor eenvoudig reinigen en een probleemloos onderhoud.

Koffieapparaatvergelijken.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0