De Longhi Magnifica Start Ecam220.60.b

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

De De’Longhi Magnifica Start E220.60.B is speciaal ontworpen als machine op instapniveau in de wereld van volautomatische espressomachines. Handig voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een “one-touch”-ervaring! Het zwarte apparaat heeft een gebruiksvriendelijke interface. Op het touchscreen kies je uit een selectie van dranken, die worden weergegeven met zwart-witpictogrammen. Zo selecteer je eenvoudig je […]

Voor het laatst geüpdatet op mei 24, 2024 9:50 am
De Longhi Magnifica Start Ecam220.60.b
De Longhi Magnifica Start Ecam220.60.b

 437,00

Beschrijving

## De’Longhi Magnifica start E220.60.B: een instapmodel volautomaat

### Kenmerken van het apparaat

De De’Longhi Magnifica Start E220.60.B is ontworpen voor koffieliefhebbers die een eenvoudige “one-touch”-ervaring wensen. Dit volautomatische espressomachine, afgewerkt in een stijlvol zwart ontwerp, beschikt over een intuïtieve touchscreen interface. Hiermee kun je snel kiezen uit een selectie van voorgeprogrammeerde dranken dankzij de duidelijke zwart-witpictogrammen.

### Persoonlijke instellingen en onderhoud

Voor degenen die meer controle verlangen, biedt het apparaat de mogelijkheid zelf de koffiesterkte, de hoeveelheid en de temperatuur naar wens aan te passen. Het ruime waterreservoir van 1,8 liter vermindert de frequentie van bijvullen. Het 0,5 liter melkreservoir stelt gebruikers in staat om met gemak cappuccino’s te bereiden, compleet met automatisch opgeschuimd melk. Bovendien signaleert de machine automatisch wanneer het tijd is voor reiniging of ontkalking.

Koffieapparaatvergelijken.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0