Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

Jura Claris Smart+ Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie Originele accesoire van Jura. Vernieuwde Claris Smart Filterpatronen met verbeterde filtertechniek voor een langere levensduur van uw machine en nog beter zetresultaat. Geschikt voor alle machines waar voorheen de oude Claris Smart (zonder plus) filters in werden geplaatst: D4 D6 D60 E4 (EA) E6 (ab […]

Voor het laatst geüpdatet op mei 12, 2024 3:51 am
Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie
Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

 43,99

Beschrijving


Jura Claris Smart+ waterfilter – 3 stuks

De Jura Claris Smart+ Waterfilter is een origineel accessoire van Jura dat ontworpen is om de levensduur van je koffiemachine te verlengen en de kwaliteit van je koffie te verbeteren. Deze filters zijn compatibel met een breed scala aan Jura machines, waaronder D4, D6, E6, E8, ENA 8, GIGA 6, IMPRESSA Z9, J6, S8, WE6, Z6 en nog veel meer modellen die eerder gebruikmaakten van de Claris Smart filters.

Belang van waterkwaliteit voor koffie

Voor het bereiken van een perfect koffieresultaat is water van optimale kwaliteit essentieel, aangezien dit voor meer dan 98 procent de basis van koffie vormt. De Jura Claris Smart+ filter gebruikt geavanceerde filtratietechniek, waaronder een professioneel tegenstroomprincipe en natuurlijke actieve bestanddelen, om precies de benodigde hoeveelheid water te filteren voor elk kopje koffie. Hierdoor worden ongewenste stoffen zoals kalk en chloor doeltreffend gereduceerd, terwijl essentiële mineralen en fluoride behouden blijven.

Hygiëne en gemak door geavanceerde technologie

De filter beschikt over een slimme plus: een depot met actieve bestanddelen die helpen om kalkafzetting in het waterreservoir te verminderen. Bovendien herkent de volautomaat dankzij RFID-technologie de aanwezigheid van een filter, schakelt automatisch over naar de gefilterde modus en start het spoelproces. Ook krijgt u een melding wanneer het tijd is om de filter te vervangen, zodat uw apparaat steeds optimaal functioneert.

Bespaar met een voordeelpakket

Profiteer van een aantrekkelijke prijs door een set van 3 stuks Jura Claris Smart+ Waterfilters aan te schaffen en geniet continu van hoge kwaliteit koffie. Help mee aan het milieu door de juiste compatibiliteit te controleren; bij twijfel is het aanbevolen om contact met de leverancier op te nemen alvorens uw aankoop te doen. Hiermee voorkomt u onnodig retourneren en draagt u bij aan een duurzamere omgeving.

Extra informatie

Specificaties: Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

Gewicht (kg)

0.32

Materiaal behuizing

Kunststof

Aanvullende functies

JURA plus techniek.

MPN (Manufacturer Part Number)

24233

Aantal stuks in verpakking

3 stuk(s)

Geschikt voor

Zie omschrijving en bij twijfel neem even contact met ons op!

Introductie

2022

Model

CLARIS Smart+

Product breedte (cm)

4.30

Product gewicht (kg)

0.32

Product hoogte (cm)

3.40

Product lengte (cm)

16.30

Verpakking breedte (mm)

147

Verpakking hoogte (mm)

52

Verpakking lengte (mm)

203

Verpakkingsinhoud

3 stuks JURA CLARIS Smart+ filterpatroon

Koffieapparaatvergelijken.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0