Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

Jura Claris Smart+ Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie Originele accesoire van Jura. Vernieuwde Claris Smart Filterpatronen met verbeterde filtertechniek voor een langere levensduur van uw machine en nog beter zetresultaat. Geschikt voor alle machines waar voorheen de oude Claris Smart (zonder plus) filters in werden geplaatst: D4 D6 D60 E4 (EA) E6 (ab […]

Voor het laatst geüpdatet op mei 23, 2024 8:26 am
Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie
Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

 43,89

Beschrijving


Jura Claris Smart+ waterfilter – 3 stuks

Vernieuwde versie van de Jura accessoire

De Jura Claris Smart+ waterfilterpatronen zijn de vernieuwde versie met verbeterde filtertechniek, ontworpen om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen en een nog beter zetresultaat te garanderen. Deze filters zijn geschikt voor alle Jura machines die de voorgaande Claris Smart filters gebruiken, waaronder modellen zoals D4, D6, E4, E6, E8, ENA 8, GIGA 6, IMPRESSA Z9, J6, S8, WE6, Z10 en Z8.

Intelligentie van de Claris Smart+ waterfilter

De waterfilter zorgt voor een hygiënische behandeling in het waterreservoir van uw koffie-volautomaat. Hiermee wordt de bescherming en productveiligheid van uw apparaat verhoogd en de levensduur verlengd. Aan de onderkant van de filterpatroon zit een depot met natuurlijke actieve bestanddelen die het water in het reservoir stabiliseren en kalkafzetting verminderen, zonder extra energie of inwerking. Hierdoor stroomt het water altijd licht door dit depot en wordt het contact met water steeds gefilterd, wat resulteert in een ongeëvenaarde reinheid en waterkwaliteit.

Compatibiliteit met elk type leidingwater

De filterpatronen zijn wereldwijd te gebruiken met elk type leidingwater dankzij een innovatieve formule. Ze filteren kalk en schadelijke stoffen zoals chloor, terwijl mineralen en fluoriden behouden blijven. Dit zorgt voor de optimale waterkwaliteit noodzakelijk voor een perfect koffiearoma.

Automatische filterdetectie en onderhoudsgemak

Moderne RFID-technologie maakt communicatie tussen de filter en koffiemachine mogelijk. Wanneer geïnstalleerd, herkent de koffiemachine met het I.W.S.® systeem de filter automatisch, schakelt over naar filtermodus en start met spoelen. Het apparaat waarschuwt wanneer de filter vervangen moet worden en activeert het ontkalkingsproces indien dit niet gebeurt.

Set van 3 stuks tegen een voordelige prijs

De Claris Smart+ set wordt aangeboden in een verpakking van 3 stuks tegen een aantrekkelijke prijs. Met deze filters ervaart u een nieuwe dimensie van hygiëne en koffiegenot. Bent u niet zeker of deze filter geschikt is voor uw koffiemachine? Neem dan contact met ons op voordat u bestelt om het milieu te sparen en onnodige retourzendingen te voorkomen.

Extra informatie

Specificaties: Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

Gewicht (kg)

0.32

Materiaal behuizing

Kunststof

Aanvullende functies

JURA plus techniek.

MPN (Manufacturer Part Number)

24233

Aantal stuks in verpakking

3 stuk(s)

Geschikt voor

Zie omschrijving en bij twijfel neem even contact met ons op!

Introductie

2022

Model

CLARIS Smart+

Product breedte (cm)

4.30

Product gewicht (kg)

0.32

Product hoogte (cm)

3.40

Product lengte (cm)

16.30

Verpakking breedte (mm)

147

Verpakking hoogte (mm)

52

Verpakking lengte (mm)

203

Verpakkingsinhoud

3 stuks JURA CLARIS Smart+ filterpatroon

Koffieapparaatvergelijken.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0