Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

Jura Claris Smart+ Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie Originele accesoire van Jura. Vernieuwde Claris Smart Filterpatronen met verbeterde filtertechniek voor een langere levensduur van uw machine en nog beter zetresultaat. Geschikt voor alle machines waar voorheen de oude Claris Smart (zonder plus) filters in werden geplaatst: D4 D6 D60 E4 (EA) E6 (ab […]

Voor het laatst geüpdatet op mei 12, 2024 3:51 am
Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie
Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

 43,99

Beschrijving


Jura Claris Smart+ waterfilter

Originele accessoire van Jura, de vernieuwde Claris Smart+ filterpatronen zijn ontwikkeld met geavanceerde filtertechnologie. Deze technologie draagt bij aan een langere levensduur van uw koffiemachine en een beter zetresultaat. De Smart+ waterfilters zijn compatibel met alle Jura machines die eerder de Claris Smart filters gebruikten.

Voordelen van de Claris Smart+

Koffie bestaat voor meer dan 98% uit water, waardoor de kwaliteit van het water essentieel is voor een optimaal koffieresultaat. De Claris Smart+ filter vernieuwt de waterfiltratie door een plus aan hygiëne al in het waterreservoir te brengen, waarmee u de levensduur van uw koffie-volautomaat verlengt en elke dag geniet van perfecte koffie. Deze filters bevatten een depot met natuurlijke actieve bestanddelen aan de onderkant, dat bijdraagt aan het stabiliseren van water in het reservoir en het verminderen van kalkafzettingen.

De filterpatroon werkt door ionenwisseling en actieve kool, en filtert precies de hoeveelheid water die nodig is voor een perfect kopje koffie. Met RFID-technologie detecteert uw machine automatisch de plaatsing van een filter en activeert de juiste modus. De machine verzamelt informatie over het gebruik en meldt wanneer het tijd is voor vervanging.

Universele toepasbaarheid en automatische

De Claris Smart+ filterpatronen zijn geschikt voor gebruik met ieder type leidingwater wereldwijd. Ze filteren effectief kalk en ongewenste stoffen zoals chloor, terwijl mineralen en fluoriden die bijdragen aan de smaak behouden blijven.

Moderne RFID-technologie maakt interactie tussen filter en koffiemachine mogelijk. De Jura volautomaten met Intelligent Water System (I.W.S.®) herkennen het ingezette filter automatisch, schakelen om naar filterbedrijf en starten het spoelproces. Wanneer de filter vervangen moet worden, krijgt u automatisch een melding.

Bespaar met een voordeelset

We bieden de set van 3 stuks Claris Smart+ waterfilters aan tegen een voordeelprijs. Kies voor uitzonderlijke hygiëne en superieur koffiegenot met deze filters en verminder uw ecologische voetafdruk. Bij twijfel over de compatibiliteit met uw koffiemachine, raden we aan contact met ons op te nemen om onnodig heen en weer sturen van artikelen te voorkomen.

Extra informatie

Specificaties: Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

Gewicht (kg)

0.32

Materiaal behuizing

Kunststof

Aanvullende functies

JURA plus techniek.

MPN (Manufacturer Part Number)

24233

Aantal stuks in verpakking

3 stuk(s)

Geschikt voor

Zie omschrijving en bij twijfel neem even contact met ons op!

Introductie

2022

Model

CLARIS Smart+

Product breedte (cm)

4.30

Product gewicht (kg)

0.32

Product hoogte (cm)

3.40

Product lengte (cm)

16.30

Verpakking breedte (mm)

147

Verpakking hoogte (mm)

52

Verpakking lengte (mm)

203

Verpakkingsinhoud

3 stuks JURA CLARIS Smart+ filterpatroon

Koffieapparaatvergelijken.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0