Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

Jura Claris Smart+ Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie Originele accesoire van Jura. Vernieuwde Claris Smart Filterpatronen met verbeterde filtertechniek voor een langere levensduur van uw machine en nog beter zetresultaat. Geschikt voor alle machines waar voorheen de oude Claris Smart (zonder plus) filters in werden geplaatst: D4 D6 D60 E4 (EA) E6 (ab […]

Voor het laatst geüpdatet op mei 2, 2024 5:43 am
Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie
Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

 43,99

Beschrijving


Jura Claris Smart+ waterfilter

Vernieuwde Claris smart filterpatronen

Ontdek de vernieuwde Claris Smart+ waterfilter van Jura, de originele accessoire die garant staat voor een langere levensduur van uw koffiemachine en een nog beter zetresultaat. Deze filterpatronen zijn compatibel met alle Jura koffiemachines die eerder de Claris Smart (zonder plus) gebruikten en zijn dus ideaal voor modellen zoals de D4, D6, D60, E4 (EA), E6 (ab 2015), E8-serie, ENA-serie, GIGA-serie, IMPRESSA Z9, J6, S8, WE6, Z10 en Z6.

Technologie voor optimaal water

Koffie bestaat voor meer dan 98% uit water, wat de kwaliteit ervan essentieel maakt voor een uitstekend koffieresultaat. De innovatieve technologie van het CLARIS Smart+ waterfilter zorgt voor verbeterde hygiëne binnen uw koffie-volautomaat, te beginnen in het waterreservoir. U verhoogt hiermee niet alleen de productveiligheid en de bescherming van uw apparaat, maar ook uw dagelijkse koffie-ervaring. Het ingebouwde depot met natuurlijke bestandsdelen helpt kalkaanslag te verminderen en garandeert een consequente waterkwaliteit door ionenwisseling en actieve kool filtering.

Automatische filterdetectie en efficiënt gebruik

Dankzij RFID-technologie wordt het filter automatisch herkend door de koffiemachine, die vervolgens de juiste instellingen toepast en het gebruik bijhoudt. Hierdoor wordt de vervanging van het filter vereenvoudigd en wordt efficiënt gebruik gegarandeerd. Door deze slimme communicatie tussen machine en filter is de kans op foutieve behandeling geminimaliseerd.

Voordelen voor alle soorten leidingwater

De innovatieve formule van de filterpatroon zorgt ervoor dat het wereldwijd met alle soorten leidingwater functioneert. Het granulaat in het filter optimaliseert de waterkwaliteit door schadelijke stoffen, zoals chloor, te verminderen, terwijl belangrijke mineralen en fluoriden behouden blijven. Dit resulteert in de perfecte waterkwaliteit voor een rijk koffiearoma.

Milieubewuste keuze

Door voor de Jura Claris Smart+ waterfilter te kiezen, draagt u niet alleen bij aan betere koffie, maar denkt u ook aan het milieu. Voorkom retourzendingen en twijfels over compatibiliteit door vooraf contact met ons op te nemen indien u twijfelt of de filter geschikt is voor uw koffiemachine. Met de aanschaf van deze set van 3 stuks geniet u van voordeel en kwaliteit. Ervaar ongeëvenaarde hygiëne en koffiegenot met de CLARIS Smart+.

Extra informatie

Specificaties: Jura Claris Smart + Waterfilter – 3 stuks – Vernieuwde versie

Gewicht (kg)

0.32

Materiaal behuizing

Kunststof

Aanvullende functies

JURA plus techniek.

MPN (Manufacturer Part Number)

24233

Aantal stuks in verpakking

3 stuk(s)

Geschikt voor

Zie omschrijving en bij twijfel neem even contact met ons op!

Introductie

2022

Model

CLARIS Smart+

Product breedte (cm)

4.30

Product gewicht (kg)

0.32

Product hoogte (cm)

3.40

Product lengte (cm)

16.30

Verpakking breedte (mm)

147

Verpakking hoogte (mm)

52

Verpakking lengte (mm)

203

Verpakkingsinhoud

3 stuks JURA CLARIS Smart+ filterpatroon

Koffieapparaatvergelijken.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0