Krups Nespresso Vertuo Plus Xn900t Titan

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

De Krups Nespresso Vertuo Plus Xn900T Titan heeft een exclusief systeem waarmee je met gemak 5 verschillende formaten koffie zet: Alto (414 ml), Koffie (230 ml), Gran Lungo (150 ml), dubbele espresso (80 ml) en espresso (40 ml). De Vertuo Plus is binnen 40 seconden opgewarmd en heeft een waterreservoir van 1,2 liter. De koffiemachine […]

Voor het laatst geüpdatet op mei 23, 2024 5:08 am
Krups Nespresso Vertuo Plus Xn900t Titan
Krups Nespresso Vertuo Plus Xn900t Titan

 169,00

Beschrijving

Krups Nespresso Vertuo Plus multifunctionaliteit en gemak

Krups Nespresso veelzijdige koffieopties en snelle opwarming

De Krups Nespresso Vertuo Plus XN900T Titan maakt een divers aantal koffieformaten moeiteloos: Alto (414 ml), Koffie (230 ml), Gran Lungo (150 ml), dubbele espresso (80 ml) en espresso (40 ml). Met een opwarmtijd van slechts 40 seconden en een ruim 1,2 liter waterreservoir, levert deze machine ongekend gemak.

Krups Nespresso geavanceerde centrifusie-technologie

Dankzij de revolutionaire Centrifusie-technologie, die werkt met draaiende koffiecups, zet de machine koffie van uitstekende kwaliteit. Door het automatisch scannen van de barcode op de cup, bepaalt het apparaat de ideale parameters voor water, temperatuur en centrifugesnelheid. Het resultaat is een verfijnde koffie-ervaring met een rijke cremalaag.

Krups Nespresso gebruiksvriendelijkheid en energie-efficiëntie

De Vertuo Plus biedt flexibiliteit met zijn verstelbare bekerhouder, geschikt voor verschillende bekerformaten. De bekerhouder is ook verwijderbaar voor het plaatsen van travelmugs. De energiebesparende automatische uitschakelfunctie activeert na 9 minuten inactiviteit, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de machine.

Krups Nespresso welkomstcadeau van

Bij de aankoop van deze Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket, waarmee je een waaier aan koffievariaties kunt proberen en de rijke smaakbeleving van Nespresso kunt ontdekken.

Koffieapparaatvergelijken.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0