Sage The Barista Express Impress Black Stainless Steel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

Zet koffie als een echte barista met de luxe Sage Barista Express Impress. Of je nu zin hebt in een lekkere espresso, zachte cappuccino of een heerlijke latte macchiato; met deze machine heb je het zo voor elkaar. Eerst malen, dan aandrukken en als laatste bereiden. In minder dan 1 minuut geniet jij al van […]

Voor het laatst geüpdatet op mei 23, 2024 5:08 am
Sage The Barista Express Impress Black Stainless Steel
Sage The Barista Express Impress Black Stainless Steel

 777,00

Beschrijving


Maak kennis met de Sage Barista Express Impress

Zet koffie als een echte barista met de geavanceerde Sage Barista Express Impress. Deze hoogwaardige espressomachine is uitgerust met een scala aan functies die je toestaan om espresso, cappuccino of latte macchiato naar eigen voorkeur te bereiden.

Koffiebereidingsproces

Het proces van een perfect kopje koffie zetten met de Sage begint bij het malen van verse koffiebonen met de geïntegreerde molen. Dankzij 25 instelbare maalstanden vind je snel de ideale maalgraad. Na het malen gebruik je de hendel om de koffie aan te drukken voor een consistente puck. Eventuele aanpassingen in dosering doet de machine automatisch, op basis van voorgaande metingen. Plaats het portafilter in de zetgroep en selecteer het gewenste aantal koppen; de Barista Express Impress neemt de rest van het werk over.

Stijl en functionaliteit

Het roestvrijstalen design van de Barista Express Impress maakt het tot een elegante toevoeging aan elke keuken. De conische metalen maalschijven leveren een uniforme maling, terwijl het Thermocoil-verwarmingssysteem en de PID-temperatuurregeling zorgen voor een optimale watertemperatuur van 93 graden. Zonder display is de bediening eenvoudig en intuïtief, wat maakt dat het gebruiksgemak en de koffiebeleving hand in hand gaan.

Accessoires voor de barista

Bij de machine ontvang je een reeks accessoires, waaronder roestvrijstalen enkel- en dubbelwandige portafilters voor enkele of dubbele shots espresso. Voor melkkoffievarianten stel je met het stoompijpje prachtig microschuim samen met de meegeleverde roestvrijstalen melkkan. Zo bereid je met gemak een verfijnde latte macchiato.

Betrouwbare barista-kwaliteit

Je kunt vertrouwen op de consistente prestaties van de Barista Express Impress, aangedreven door een Italiaanse pomp met maximaal 15 bar druk. De espressomachine voert eerst een zachte pre-infusie uit, gevolgd door het volledige extractieproces. Met een vermogen van 1.850 watt levert de machine krachtige en professionele resultaten. Kortom, jij hebt alle controle om een reeks aan koffiecreaties te ontwikkelen – wat zal je als eerste maken?

Koffieapparaatvergelijken.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0