Sage Vertuo Creatista Black Stainless Steel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

Met de Sage Vertuo Creatista Black Stainless Steel maak je van elk moment koffietijd. De Nespresso-machine biedt een breed scala aan koffie-en melkrecepten, gemaakt voor verschillende cupmaten. Geniet van al jouw favorieten, van kleine Flat Whites tot grote Cappuccino’s. Personaliseer jouw creaties met 3 verschillende temperaturen en 3 verschillende texturen. Voor een bakje koffie dat […]

Voor het laatst geüpdatet op mei 23, 2024 5:07 am
Sage Vertuo Creatista Black Stainless Steel
Sage Vertuo Creatista Black Stainless Steel

 607,00

Beschrijving


Sage Vertuo Creatista

De Sage Vertuo Creatista Black Stainless Steel transformeert elk moment in een perfecte koffiebeleving. Deze geavanceerde Nespresso-machine is ontworpen voor een diversiteit aan koffie- en melkspecialiteiten, afgestemd op verschillende cupgroottes. Geniet van jouw favoriete koffies – van een klein kopje Flat White tot een grote, schuimige Cappuccino.

Personalisatie en creatie

Maak je koffie-ervaring uniek door te kiezen uit 3 instelbare temperaturen en 3 textuurinstellingen. Zo bereid je keer op keer een koffie die exact aan jouw voorkeur voldoet. Met de ingebouwde stoompijp kun je bovendien je vaardigheden in latte art verder ontwikkelen, voor een vleugje creativiteit bij elk kopje.

Proefpakket Nespresso

Bij de Sage Vertuo Creatista Black Stainless Steel is een Nespresso-welkomstpakket inbegrepen, zodat je verschillende smaken kunt ontdekken en genieten van een verscheidenheid aan aromatische profielen.

Koffieapparaatvergelijken.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0